Χαρακτηριστικά

Responsive web design

Με τον όρο Responsive Web design εννοούμε την διαδικασία σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας η οποία ανιχνεύει διάφορες μεταβλητές τόσο από το εσωτερικό όσο κι από το εξωτερικό περιβάλλον και με βάση τις τιμές τους ανταποκρίνεται ανάλογα!

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν πολλές και διαφορετικές συσκευές για την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο. Tablets και smatphones έχουν μπει στις ζωές όλων μας και φέρνουν το internet ακόμη πιο κοντά μας. Οι συσκευές αυτές όμως είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους αναφορικά με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα σε σχέση με το μέγεθος της οθόνης που έχουν κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δυσκολεύουν το χρήστη κατά την επίσκεψή του σε ένα site.

Στη miweb στόχος μας είναι να σχεδιάσουμε για εσάς μια “έξυπνη” ιστοσελίδα η οποία θα προσαρμόζει τα χαρακτηριστικά της, όπως το μενού, τις εικόνες και τα κείμενα ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του χρήστη! Έτσι θα είστε σίγουροι οτι οι πελάτες σας θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν άνετα το site σας όποια συσκευή κι αν διαθέτουν.

 

Δείτε επίσης: Μοναδικός σχεδιασμόςΈτοιμες αποτελεσματικές λύσεις