Υπηρεσίες

Διαφήμιση & SEO

Στη miweb η διαφήμιση του site σας παίρνει άλλες διαστάσεις! Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συμβούλους σε θέματα marketing και διαφήμισης που θα σας καθοδηγήσουν και θα σας προτείνουν την καλύτερη λύση για την προώθηση της ιστοσελίδας σας. 

Στο χώρο του διαδικτύου η προώθηση των ιστοσελίδων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αναγνωρισιμότητα και την αξιοπιστία ενός site και αυτό εκφράζεται μέσα από την επισκεψιμότητα των χρηστών / πελατών σε αυτό. Στη miweb  μπορούμε να αυξήσουμε τον αριθμό των επισκέψεων της ιστοσελίδας σας μέσα από διαφήμιστικές καμπάνιες  αλλά και τη χρήση των μηχανών αναζήτησης (google adwords* & search engine optimization – SEO*) αυξάνοντας έτσι το κέρδος αλλά και το κύρος της επιχείρησής σας. Το ηλεκτρονικό marketing είναι γεγονός! 

 

Google adwords*

Οι εξειδικευμένοι διαφημιστικοί μας σύμβουλοι σχεδιάζουν και διαχειρίζονται την δική σας διαφημιστική καμπάνια με στόχο τα καλύτερα αποτελέσματα με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η miweb συνεργάζεται με την εταιρεία Google και σας παρέχει την μελέτη συγκεκριμένων target group και των αναγκών αυτών και σας συμβουλεύει για την σωστή στρατηγική της καμπάνιας σας πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο τη μεγαλύτερη απόδοση της διαφημισής σας. 

Search engine optimization – SEO*

Με τον όρο Search Engine Optimization (Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης) περιγράφονται οι διαδικασίες που πρέπει να γίνουν στο περιεχόμενο αλλά και στη δομή μιας ιστοσελίδας με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητάς της . Μέσα από λέξεις ή φράσεις κλειδιά επιτυγχάνεται η άνοδος ενός site σε υψηλές  θέσεις κατάταξης σημαντικών μηχανών αναζήτησης όπως η Google έχοντας ως αποτέλεσμα την προσελκύση περισσότερων χρηστών και εν δυνάμει πελατών αυξάνοντας τα κέρδη της επιχείρησης σας.